Luova yhteisöllisyyden asiantuntija

Nut Ideas Oy on erikoistunut auttamaan yrityksiä, organisaatioita ja oppilaitoksia, jotka haluavat luoda osallistavan ja edukseen erottuvan työskentelykulttuurin kätevästi, ilman suurta muutos- tai hankintaprosessia. Toteutamme myös laajempia työyhteisöprojekteja, joissa autamme vuorovaikutteisten työtapojen digitalisointiprosesseissa – Aina tuottavuuden, luovuuden ja yhteisöllisyyden parantamiseksi.

TULOS – OSAAMINEN – LUOVUUS

Meillä on yli 30 vuoden kokemus teknologiamyynnistä, opetusympäristöjen kehittämisestä, kouluttamisesta ja interaktiivisista työskentelyratkaisuista.
Toimimme tutkimuslähtöisesti ja suunnittelemme tilaratkaisut ja koulutuskokonaisuudet asiakkaan tarpeen ja tavoitetilan mukaisesti.

Yhteistyömme luovien ja oman alan eksperttien kanssa antaa meille mahdollisuuden tarjota teille parhaat ja nykyaikaisimmat ratkaisut työskentely- ja oppimisympäristöjen rakentamiseen.

Tiimimme on innostunut, ahkera ja luova ”all inclusive” -periaatteella. Olemme Nut Ideas; aina valmiina sinua varten, auttaaksemme sinua yhteisellä matkallamme, unohtamatta pilkettä silmäkulmassa.

Liity Nut News- postituslistallemme

ja kuulet ensimmäisenä tuoreimmat ja ravitsevimmat uutiset sekä hulluimmat tarinat tiimiltämme etuja unohtamatta. Tervetuloa mukaan!

You have Successfully Subscribed!