JOULUKALENTERI 2019

Luukku 1

Tervetuloa Nut Ideasin luovan smarttiin joulukalenteriin. Pääpalkintona luova reissu Lappiin kahdelle henkilölle! 

Klikkaa luukkuja päivittäin ja osallistu. Olemalla aktiivinen, voit voittaa myös monia muita palkintoja! 

Aloita tykkäämällä Nut Ideas Linkedin-sivusta: https://www.linkedin.com/company/nut-ideas

Luukku 2

Joulupukilla on tärkeää asiaa! Katso video ja tykkää Nut Ideas Linkedin-sivusta. Tykkää, kommentoi, jaa joulupukki-postausta. Vain olemalla aktiivinen osallistut arvontaan. Lapin matka kahdelle, luovalla reissuohjelmalla houkuttelee varmasti! 

Luukku 3

Peilausta on monenlaista! Katso miten helposti saat kaikkien tietokoneiden, tablettien ja puhelimien näytöt jaettua SMART-näytölle. Säästä aikaa ja tehosta työskentelyä. Muista tykätä! 

Luukku 4

Voita tämä osallistava softa! SMART Learning Suite-ohjelmisto on todellinen digihelmi! Tällä softalla mm. aktivoit, keräät ajatukset, ideat ja palautteet miltä tahansa laitteelta tekstinä tai kuvina. Klikkaa luukkuun ja osallistu arvontaan! Tykkää Linkedin-postauksesta ja olet mukana.

Luukku 5

Miten kovaa melua luokassa onkaan pidetty kun opettaja on poissa?? Yhteistyökumppanimme Future Classroom Labin Tampereen yksikön Mikko Horila sen kertoo.

Luukku 6

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Luukku 7

Hyvää lauantaita kaikille!
Maanantaina julkaisemme listan kaikista mahtavista palkinnoista, joita voit voittaa joulukalenterimme aikana. Osallistuminen on helppoa: Tykkää heti Nut Ideas Linkedin-sivustosta https://www.linkedin.com/company/nut-ideas ja Linkedinissä julkaistuista postauksista, niin olet mukana! Voittajat julkaistaan 24.12.

Luukku 8

Hyvää ja rauhallista 2. adventtia!

Luukku 9

Luukku 10

Luukku 11

Luukku 12

Luukku 13

Luukku 14

Luukku 15

Luukku 16

Luukku 17

Luukku 18

Luukku 19

Luukku 20

Luukku 21

Luukku 22

Luukku 23

Luukku 24

Liity Nut News- postituslistallemme

ja kuulet ensimmäisenä tuoreimmat ja ravitsevimmat uutiset sekä hulluimmat tarinat tiimiltämme etuja unohtamatta. Tervetuloa mukaan!

You have Successfully Subscribed!

Join our Nut News mailing list

Be the first to hear the freshest, most nutritious news, and the craziest stories from our team, without forgetting the benefits. Welcome aboard!

You have Successfully Subscribed!