JOULUKALENTERI 2019

Luukku 1

Tervetuloa Nut Ideasin luovan smarttiin joulukalenteriin. Pääpalkintona luova reissu Lappiin kahdelle henkilölle! 

Klikkaa luukkuja päivittäin ja osallistu. Olemalla aktiivinen, voit voittaa myös monia muita palkintoja! 

Aloita tykkäämällä Nut Ideas Linkedin-sivusta: https://www.linkedin.com/company/nut-ideas

Luukku 2

Joulupukilla on tärkeää asiaa! Katso video ja tykkää Nut Ideas Linkedin-sivusta. Tykkää, kommentoi, jaa joulupukki-postausta. Vain olemalla aktiivinen osallistut arvontaan. Lapin matka kahdelle, luovalla reissuohjelmalla houkuttelee varmasti! 

Luukku 3

Peilausta on monenlaista! Katso miten helposti saat kaikkien tietokoneiden, tablettien ja puhelimien näytöt jaettua SMART-näytölle. Säästä aikaa ja tehosta työskentelyä. Muista tykätä! 

Luukku 4

Voita tämä osallistava softa! SMART Learning Suite-ohjelmisto on todellinen digihelmi! Tällä softalla mm. aktivoit, keräät ajatukset, ideat ja palautteet miltä tahansa laitteelta tekstinä tai kuvina. Klikkaa luukkuun ja osallistu arvontaan! Tykkää Linkedin-postauksesta ja olet mukana.

Luukku 5

Miten kovaa melua luokassa onkaan pidetty kun opettaja on poissa?? Yhteistyökumppanimme Future Classroom Labin Tampereen yksikön Mikko Horila sen kertoo.

Luukku 6

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Luukku 7

Hyvää lauantaita kaikille!
Maanantaina julkaisemme listan kaikista mahtavista palkinnoista, joita voit voittaa joulukalenterimme aikana. Osallistuminen on helppoa: Tykkää heti Nut Ideas Linkedin-sivustosta https://www.linkedin.com/company/nut-ideas ja Linkedinissä julkaistuista postauksista, niin olet mukana! Voittajat julkaistaan 24.12.

Luukku 8

Hyvää ja rauhallista 2. adventtia!

Luukku 9

Oletko jo aktivoitunut? Vuoden SMARTeimman joulukalenterin aktiivisena tykkääjänä voit voittaa mahtavia ja hyödyllisiä palkintoja. Pääpalkintona luvassa kahden hengen luova reissu Lappiin, sisältäen lentoliput ja majoitukset! 2-6 palkintoina SMART Learning Suite-ohjelmisto ja 7-9 palkintoina SMART heijastinreppu. 10-13 palkintoina Finnkinon elokuvaliput kahdelle. Osallistuminen on helppoa: tykkäämällä Nut Ideas LinkedIn-sivustosta https://www.linkedin.com/company/nut-ideas ja Linkedinissä julkaistuista postauksista, olet mukana! Voittajat julkaistaan 24.12. 

Luukku 10

Käytätkö vielä fläppitaulua, liimailetko post it-lappuja seiniin? SMART TeamWorks mahdollistaa uuden ajan osallistavan tiimityöskentelyn, joka on nopeaa, joustavaa ja rajatonta.

Tule nyt torstaina 12.12. tutustumaan SMART Board® – näyttöjen ja SMART TeamWorks-ohjelmiston mahdollisuuksiin. Saat lisäksi Finnkinon elokuvaliput kahdelle. Esittelyajat klo 10, 11, 13 ja 14. Ilmoittautumiset 11.12. klo 12.00 mennessä info@nutideas.com

Luukku 11

Miten hallitset työskentelyn eri laitteiden ja ohjelmistojen kanssa? Monien asioiden samanaikaisessa suorittamisessa on kyse ns. multitaskaamisesta.

Kuulostaa tehokkaalta, mutta on kaikkea muuta. Lue lisää, kommentoi ja parannat mahdollisuuksia voittaa: https://www.linkedin.com/company/nut-ideas

Luukku 12

Kiitoksen paikka! Haluamme kiittää Future Classroom Lab projektin Tampereen, Oulun ja Joensuun pisteitä antoisasta yhteistyöstä! On upeaa, että näissä labeissa, jotka ovat myös opettajankoulutusyksiköitä, on oppijoilla ja opettajaksi opiskelevilla käytössään oppimista tukevaa, uusinta teknologiaa.

Luukku 13

SMART TeamWorks -ohjelmisto mahdollistaa uuden ajan osallistavan, tuottavan ja rajattoman (etä)työskentelyn.

TeamWorksissa  on paljon ominaisuuksia, jotka vievät tiimityön uudelle tasolla.

Katso lyhyt kooste mitä ominaisuuksia SMART Technologies UK:n End User Sales manager Simon Hayes nosti esille SMART jälleenmyyjien koulutustapahtumassa.

Kun haluat nähdä enemmän, varaa aika esittelyyn Helsingin Postitalolla  info@nutideas.com

Luukku 14

Tykkää heti Nut Ideas Linkedin-sivustosta https://www.linkedin.com/company/nut-ideas ja Linkedinissä julkaistuista postauksista, niin olet mukana! Voittajat julkaistaan 24.12.

Luukku 15

Hyvää kolmatta adventtia

Luukku 16

Vuoden SMARTeimman joulukalenterin loppukiri alkaa – aktiivisena tykkääjänä voit voittaa mahtavia ja hyödyllisiä palkintoja. Pääpalkintona luvassa kahden hengen luova reissu Lappiin, sisältäen lentoliput, majoitukset ja mahtavan ohjelman. Tätä reissua et halua missata! Osallistuminen on helppoa: tykkäämällä Nut Ideas LinkedIn-sivustosta https://www.linkedin.com/company/nut-ideas ja Linkedinissä julkaistuista postauksista, olet mukana! Voittajat julkaistaan

Luukku 17

Yli 30 opettajaa ja oppimisen asiantuntijaa kokoontuivat SMART Inspiring Greatness-tapahtumassa. Tapahtumassa hyödynnettiin SMART Learning Suite-ohjelmiston ja SMARTin näyttöjen mahdollisuuksia opettamisen ja oppimisen eri tilanteissa. SMART tarjoaa ylivoimaiset työkalut yhteisöllisen työtilan muodostamiseen kaikilla käyttöjärjestelmillä. Katso lyhyt kooste oppimisen asiantuntijoiden pointeista. Kun haluat tietää lisää ja nähdä SMARTit livenä, laita viestiä: info@nutideas.com

Luukku 18

Huomio opetusala – Lontoo ja BETT lähestyy!

Ole nopea – ilmoittaudu mukaan! Olemme mukana BETT-messuilla Lontoossa SMARTin osastolla esittelemässä uusimpia SMART-oppimisympäristöratkaisuja. SMART demo + afterworkit privaattipubissa. Ajankohta ke 22.1. klo 15.00 – Ilmoittaudu tästä:  https://bit.ly/2LrxQfR

Luukku 19

Helmikuun 11.-14. päivä pidetään Amsterdamissa ISE-messut, maailman suurin AV- ja järjestelmäintegraation tapahtuma. SMARTilla on ISE:n aikaan 12.-13.2. oma privaattitila Amstel Boathousessa, meno-paluu kuljetuksilla RAI:sta. Katso lisätiedot ja varaa aikasi tästä linkistä: 

https://bit.ly/2PEE2E0

 

Luukku 20

Opetusala huomio! Haluatko nähdä BETT:issä parhaita paloja hyvässä seurassa? Tule ohjatulle BETT -kierrokselle ja näe hauskoja, virkistäviä ja yhteisöllisiä uutuuksia. Kierroksia joka BETT-päivä, kysy lisää info@eduideas.fi

Luukku 21

Vielä ehdit! Vuoden SMARTeimman joulukalenterin loppukiri alkaa – aktiivisena tykkääjänä voit voittaa mahtavia ja hyödyllisiä palkintoja. Pääpalkintona luvassa kahden hengen luova reissu Lappiin, sisältäen lentoliput, majoitukset ja mahtavan ohjelman. Tätä reissua et halua missata! Osallistuminen on helppoa: tykkäämällä Nut Ideas LinkedIn-sivustosta https://www.linkedin.com/company/nut-ideas ja Linkedinissä julkaistuista postauksista, olet mukana! Voittajat julkaistaan

Luukku 22

Hyvää 4. adventtia

Luukku 23

Kohta on aika hiljentyä joulunviettoon. Vielä on kuitenkin yksi luukku jäljellä ja huomenna julkaisemme joulukalenterin aktiivisimmat tykkääjät palkintoineen. Vielä ehdit, tykkää sivustamme! https://www.linkedin.com/company/nut-ideas 

Haluamme samalla kiittää kaikkia asiakkaitamme, yhteistyökumppaneitamme ja tiimimme jäseniä kuluneesta vuodesta. 

Olette tärkeitä ?❤️

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

Luukku 24

Merry Xmas!

 Joulukalenterimme viimeinen luukku aukeaa ja näin tykkäyskisammekin raukeaa. Ne ken kovasti tykkäs, niiden joukossa onni lykkäs. Voittajille postin tuomme, mut sitä ennen joulurauhan suomme. Hyvää joulua!

Liity Nut News- postituslistallemme

ja kuulet ensimmäisenä tuoreimmat ja ravitsevimmat uutiset sekä hulluimmat tarinat tiimiltämme etuja unohtamatta. Tervetuloa mukaan!

You have Successfully Subscribed!